Wie zijn wij
MWG is de branchevereniging van en voor mensen in de commerciële communicatie. Via events, bijeenkomsten, vakprijzen en publicaties willen wij de mediakennis van leden en vakgenoten verbreden en verdiepen en een verbindende rol spelen tussen media, merken, content en data & technologie. Onze leden zijn werkzaam bij onder meer adverteerders, digitale bureaus, media- & onderzoeksbureaus, media-exploitanten en uitgevers.

De vereniging wordt geleid door het bestuur en door commissies die bestaan uit specialisten uit diverse disciplines binnen het mediavak. MWG is in 1971 opgericht.

Missie
MWG streeft er naar om de professionaliteit in de mediabranche te verhogen. Dit doen we door verbindingen te leggen tussen mediapartijen en door een platform te zijn voor mensen die zich bezighouden met commerciële media. Dankzij MWG kunnen zij elkaar regelmatig ontmoeten, inspireren en hun kennis vergroten.
 
Visie
MWG wil alle mediaprofessionals verbinden.

Lid worden van MWG? 
Ben je werkzaam in de media of marketingcommunicatie en wil je ook lid worden van MWG? Of je nou aan de start van je carrière staat of juist al jarenlange ervaring hebt; iedereen die op de hoogte wil blijven van nieuwe ontwikkelingen rondom media is welkom!