Blog

This is the end as we know it…
Na jaren bloed, zweet, cases, stress, borrels, netwerken en tranen verlaten onze voorzitter Robbert Uges (UM) en Anne-Marie Smink het YIM nest.
Beide begonnen als YIM kuikens tijden het eerste weekend in Bergen, geïnspireerd door de sprekers en hun vakgenoten sloten zij zich aan bij het YIM bestuur met in het achterhoofd : “wij gaan YIM nóg beter maken… “

 And did they…….

Samen goed voor de organisatie van 3 YIM weekenden, de onthulling van 3 nieuwe AMMA talenten, 3 groepen laten strijden om de felbegeerde plekken richting Cannes Lions en ontelbare Flugels soldaat gemaakt.
Onder leiding van Robbert en Anne-Marie is o.a. de succesvolle Pub Quiz (spreekt voor zich!) geboren, het inspirerende YIM@Night een vast onderdeel geworden in de YIM kalender en is de eerste intieme Tafel van 10 gestart, een nieuw initiatief waarbij 10 jonge, ambitieuze talenten aan tafel zetten met een inspirerende moderator uit het vak.

Volgens Plato (428-347 v.Chr.) komt wijsheid met de jaren en dus betekent ouder worden als een proces verdieping, rijping en innerlijke verrijking. “Het wordt tijd om je carrière af te bouwen en plaats te maken voor de jeugd”, suggereert Boccaccio in een brief aan zijn vriend Petrarca (1304-1374).
Ouder worden betekent in ons vak helaas niet meer YIM, maar zeker niet minder IM. Hoe dan ook het is overmacht, een tijd van komen en gaan, en wat gaan we ze missen in ons bestuur!!

Maar wat zijn we apentrots met onze nieuwe aanwinsten, na de vele gesprekken en sollicitaties met zoveel enthousiaste talenten stellen wij met veel enthousiasme en gepaste trots onze nieuwe bestuursleden aan jullie voor :

Bobbie Hollanders – Spring Creek
Marlot Lutjenkossink – MediaCom
Pénélope Mazloumidès – OMG

Vanaf heden versterken deze 3 talenten ons bestuur en zullen zij het nalatenschap van Robbert en Anne-Marie overnemen. Hierbij zal Didi – Exterion media , per direct het “Voorzitters – stokje” van Robbert overnemen .

We hebben mega veel zin in het nieuwe volle YIM jaar en we hopen iedereen weer te zien op de vele events die gepland staan.