YIM Weekend


yimweekend_header_website

Het nieuwe YIM seizoen wordt in stijl afgetrapt met ons jaarlijks YIM Weekend. Dé gelegenheid voor mediatalenten om branchegenoten onder de 30 te leren kennen, getraind en geïnspireerd te worden en jezelf in de kijker in te spelen.
Het YIM Weekend vindt plaats in Bergen (NH) van donderdagmiddag 3 oktober t/m zaterdag 5 oktober 2019, waar je twee dagen lang door inspirerende sprekers en trainingen wordt klaargestoomd voor het uitwerken van een actuele mediacase van een adverteerder. In samengesteld teamverband zul je vanuit verschillende disciplines aan een case werken die op kwaliteit, inzicht en creativiteit wordt beoordeeld. Elke dag wordt afgesloten met een borrel en op vrijdagavond duiken we traditiegetrouw het nachtleven van Bergen in om wat stoom af te blazen.

Kortom, een weekend dat je als mediatalent niet mag missen. Heb je interesse? Informeer dan bij jouw manager of er via jouw werkgever nog plek is om hieraan mee te doen.

Praktische informatie
Het weekend duurt van donderdag 3 oktober 17:00 tot en met zaterdag 5 oktober 2019 rond lunchtijd. Een bijdrage van €550,- (ex. BTW) wordt gevraagd aan de werkgever voor organisatie en 'all-in' verzorging gedurende het weekend. Deelnemers dienen lid te zijn van de MWG en mogen maximaal 30 jaar oud zijn.

Inschrijven
Indien je al lid bent van MWG  (individueel – of bedrijfslidmaatschap), kun je je hieronder aanmelden. Ben je nog geen MWG lid dan kan je via deze link lid worden. Na goedkeuring van het lidmaatschap kun je jezelf via de website voor het weekend inschrijven. Zorg in beide gevallen dat je eerst goedkeuring hebt van je werkgever.

LET OP
Er is plek voor maximaal twee deelnemers per bureau/media-exploitant. Wees er snel bij, want we hebben slechts 45 plekken beschikbaar.

Vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op via yim@mwg.nl

 

YIM Weekend 2019

03-10-2019  |   leden: € 550
Alle prijzen zijn exclusief BTW.