M-Talks Unravel the black box - AMMA edition

Dinsdag 4 februari | M-Talks Unravel the black box - AMMA edition


Over een paar maanden barst de strijd weer los: wie gaat er met de AMMA's vandoor dit jaar? Maar voordat het zover is moet er nog hard gewerkt worden aan de cases. Op welke categorie richt je je pijlen dit jaar? Welke campagnes ga je inzenden? Waarmee ga je je dit jaar onderscheiden? Om jullie alvast warm te maken organiseren we op dinsdag 4 februari M-Talks Unravel the black box - AMMA edition, waarmee jij te weten komt hoe je een AMMA-winnaar kunt worden.

Dit doen we allereerst met Iris Gündel en Marco Hoogerland van TAG Movement. Zij begeleiden o.a. topsporters om op het hoogste niveau prestaties neer te zetten. De topsport is keihard en vraagt een winnaarsmentaliteit. Maar wat is dat eigenlijk? En belangrijker, hoe benut je dit en hoe houd je het hele jaar focus? Dit gaan zij ons uitleggen en gaan zij voor ons toepassen op het winnen van dé mediaprijzen van het jaar: de AMMA Awards.

0-3_2
Iris Gundel

TAG Movement

0-4_1
Marco Hoogerland

TAG Movement


0-7
Carolien van 't Hek

UM


0-5
Guy Grimmelt

Exterion Media


Vervolgens gaan we over tot de unboxing sessie van de dag: Unravel the black box. Juryleden Carolien van 't HekGuy Grimmelt gaan ons vertellen in welke valkuilen we altijd trappen, welke easy tricks je meer punten oplevert, irritatiepunten van de juryleden en zij zullen een hoop anekdotes met jullie delen.

In deel twee van de middag gaan we de diepte in. In interactieve tafelsessies gaan we met het jurylid en de winnaar van een categorie de case ontleden: wat maakte de winnaar een winnaar?  Dat doen we met de categorieën:

  • Adverteerder van het jaar

Hoe maak ik mijn adverteerder, adverteerder van het jaar?

  • Beste mediastrategie

Wat maakt jouw mediastrategie onderscheidend?

  • Beste content & engagement strategie

Hoe creëert content de gewenste (inter)actie met de doelgroep?

  • Beste media-innovatie

Hoe verbreek jij de spelregels met toepasbare innovatie? 

  • YIM Talent

Hoe word ik YIM Talent van het jaar en hoe schrijf ik een case?

  • Beste datastrategie

New kid on the block: wat blijkt de toegevoegde waarde van data in cases?

Wil jij je op de best mogelijke manier voorbereiden? Schrijf je hieronder direct in en verzeker jezelf van een plek! Je ontvangt van ons een bevestiging en we willen je vragen om in de reply hierop jouw 1e en 2e voorkeur voor de categorieën aan te geven. (Let op: dit event is members only en er zijn een gering aantal plekken voor de interactieve tafelsessies.)

Programma
15:30 Inloop
16:00 Plenair programma
16:30 Interactieve tafelsessies
17:00 Plenaire afsluiting
17:30 Borrel
19:00 Einde

Locatie
Amsterdam Flavours
Pazzanistraat 7 - Westergas
Amsterdam

M-Talks Unravel the black box – AMMA edition

04-02-2020  |   leden: gratis
Alle prijzen zijn exclusief BTW.