Koffiedik Kijken 2020
Events

Donderdag 9 januari 2020 | Koffiedik Kijken | alleen borrel

Together we get there


Op donderdag 9 januari was het weer tijd voor het jaarlijkse event Koffiedik Kijken. Traditiegetrouw blikten we tijdens Koffiedik Kijken vooruit op de belangrijkste trends in 2020. 

Koffiedik Kijken geldt al jarenlang als hét nieuwjaarsevenement waar door toonaangevende sprekers van binnen en buiten het vak acte de présence wordt gegeven. Uit de overtuiging dat het vak alleen verder komt door samen te werken bundelden IAA en Adformatie dit jaar de krachten met MWG, VEA en bvA. Hierdoor trapt de complete media, marketing- reclame en communicatiebranche het jaar gezamenlijk af. Het thema is dit jaar was dan ook Together to get there.

Experimentele samenwerkingsvormen, nieuwe allianties, teamsporten, online community’s; alle actuele dimensies van samenwerken kwamen aan bod tijdens Koffiedik Kijken 2020. De presentatie was in handen van Barbara Barend van Helden media.

Presentatie:
fullsizeoutput_13a
Barbara Barend (Host)
Helden media

Voorspellers:

Ook dit jaar vindt Koffiedik Kijken weer plaats in het Koninklijk Instituut voor de Tropen in Amsterdam. Tijdens Koffiedik Kijken 2020 wordt het 'Gouden Koffiekopje' uitgereikt aan de beste voorspeller van 2019. Dit was Hans Nijenhuis. Hij liet Tim van der Wiel, Cornelie Weller en Jeroen Hubert achter zich. Ook reikte Adformatie de onderscheiding 'Person of the Year' uit, de trotse winnares Conny Braams (Unilever) ontving haar award bij haar op kantoor.

Schermafbeelding 2020-01-02 om 16.12.06

KDK20_Logo Footer