Koffiedik Kijken 2020

Donderdag 9 januari 2020 | Koffiedik Kijken | alleen borrel

Together we get there


Op donderdag 9 januari  is het weer tijd voor het jaarlijkse event Koffiedik Kijken. Traditiegetrouw blikken we tijdens Koffiedik Kijken vooruit op de belangrijkste trends in 2020. 

Koffiedik Kijken geldt al jarenlang als hét nieuwjaarsevenement waar door toonaangevende sprekers van binnen en buiten het vak acte de présence wordt gegeven. Uit de overtuiging dat het vak alleen verder komt door samen te werken bundelen IAA en Adformatie dit jaar de krachten met MWG, VEA en bvA. Hierdoor trapt de complete media, marketing- reclame en communicatiebranche het jaar gezamenlijk af. Het thema is dit jaar dan ook Together to get there.

Experimentele samenwerkingsvormen, nieuwe allianties, teamsporten, online community’s; alle actuele dimensies van samenwerken komen aan bod tijdens Koffiedik Kijken 2020. De presentatie is in handen van Barbara Barend van Helden media.

Ook dit jaar vindt Koffiedik Kijken weer plaats in het Koninklijk Instituut voor de Tropen in Amsterdam. Tijdens Koffiedik Kijken 2020 wordt het 'Gouden Koffiekopje' uitgereikt aan de beste voorspeller van 2019.

Dit waren Hans Nijenhuis, Tim van der Wiel, Cornelie Weller en Jeroen Hubert. Ook reikt Adformatie de onderscheiding 'Person of the Year' uit, die vorig jaar ging naar Victor Knaap (MediaMonks).  

De complete line-up wordt binnenkort bekend gemaakt en als MWG-lid bieden we het inhoudelijke programma aan tegen een gereduceerd tarief. De nieuwjaarsborrel nemen wij voor MWG-leden voor onze rekening. Meld je hieronder aan als je alleen naar de borrel komt van Koffiedik Kijken 2020. Wil je naar het complete programma? Meld je dan via deze link aan.


Programma
17:30 uur Nieuwjaarsborrel 
20:00 uur Einde

Locatie
KIT - Royal Tropical Institute
Mauritskade 63
Amsterdam


KDK20_Logo Footer

Koffiedik Kijken 2020 | alleen borrel

09-01-2020  |   leden: gratis
Alle prijzen zijn exclusief BTW.