Koffiedik Kijken 2020
Events

Donderdag 9 januari 2020 | Koffiedik Kijken

Together to get there


Op donderdag 9 januari  is het weer tijd voor het jaarlijkse event Koffiedik Kijken. Traditiegetrouw blikken we tijdens Koffiedik Kijken vooruit op de belangrijkste trends in 2020. 

Koffiedik Kijken geldt al jarenlang als hét nieuwjaarsevenement waar door toonaangevende sprekers van binnen en buiten het vak acte de présence wordt gegeven. Uit de overtuiging dat het vak alleen verder komt door samen te werken bundelen IAA en Adformatie dit jaar de krachten met MWG, VEA en bvA. Hierdoor trapt de complete media, marketing- reclame en communicatiebranche het jaar gezamenlijk af. Het thema is dit jaar dan ook Together to get there.

Experimentele samenwerkingsvormen, nieuwe allianties, teamsporten, online community’s; alle actuele dimensies van samenwerken komen aan bod tijdens Koffiedik Kijken 2020. De presentatie is in handen van Barbara Barend van Helden media.

Presentatie:
fullsizeoutput_13a
Barbara Barend (Host)
Helden media

Voorspellers:

Ook dit jaar vindt Koffiedik Kijken weer plaats in het Koninklijk Instituut voor de Tropen in Amsterdam. Tijdens Koffiedik Kijken 2020 wordt het 'Gouden Koffiekopje' uitgereikt aan de beste voorspeller van 2019.

Dit waren Hans Nijenhuis, Tim van der Wiel, Cornelie Weller en Jeroen Hubert. Ook reikt Adformatie de onderscheiding 'Person of the Year' uit, die vorig jaar ging naar Victor Knaap (MediaMonks).


Schermafbeelding 2020-01-02 om 16.12.06

De complete line-up wordt binnenkort bekend gemaakt en als MWG-lid bieden we het inhoudelijke programma aan tegen een gereduceerd tarief. De nieuwjaarsborrel nemen wij voor MWG-leden onze rekening. Meld je hieronder aan voor het totale programma en ontvang in de bevestiging de kortingscode waarmee je via Eventbrite voor 75 Euro ex. BTW een ticket kunt kopen voor het inhoudelijke deel van Koffiedik Kijken 2020. Kom je alleen naar de borrel? Meld je dan via deze link aan.

Programma
15:30 uur Ontvangst en koffie
16:00 uur Aanvang programma
17:30 uur Nieuwjaarsborrel 
20:00 uur Einde

Locatie
KIT - Royal Tropical Institute
Mauritskade 63
Amsterdam


KDK20_Logo Footer
 

Het programmagedeelte is volgeboekt. Wil je alleen naar de borrel die wij gratis aan onze leden aanbieden? Klik hier!