M-Talks Influencer

Dinsdag 10 december | M-Talks 'Doe mij maar een influencer'


Doe mij maar een influencer! Hoe vaak staat dat niet in een briefing, of vraag je er zelf om als marketeer? Influencers zijn immens populair. Niet alleen op YouTube en Instagram, maar ook in marketingland. Hoog tijd om het hier met elkaar over te hebben!

Dit gaan we niet doen met geijkte succesverhalen van influencers of de standaard tips-en-tops. Want dat wordt al genoeg gedaan. Nee, wij laten er een ander licht op schijnen: wat maakt een influencer en hoe nieuw is dit nu eigenlijk? Wat doet het met de maatschappij? Hoe zou een merk ermee om moeten gaan? Welke ROI kun je eruit halen? En moeten we dit allemaal wel willen?

Hiervoor hebben we een fantastische keur aan sprekers: we openen met niemand minder dan Doortje Smithuijsen, journalist en filosoof die onlangs de documentaire 'mijn dochter de vlogger' heeft gemaakt.
Senior Manager Influencer Marketing bij Wavemaker én zelf influencer Ivvy-Chloé van de Geer laat ons hierna zien dat een 100% influencer-mediaplan effectief kan zijn. 

Ons discussiepanel is uitgebreid: niemand minder dan Dennis Weening schuift bij ons aan!  Hij is dit jaar het influencer marketingbureau No Fronts gestart. Hij zal dus dagelijks briefings krijgen met: 'Doe mij maar een influencer'. Wat is zijn visie als kersverse bureaudirecteur tegenover de visie van Norbert Mirani en Benjamin van der Kloet? En wat vindt Doortje Smithuijsen van al die opkomende influencerbureaus die vechten om de likes? Dit belooft een mooie middag te worden!

 
fullsizeoutput_1   0_1   0-3_1   0-2 0-4
Doortje Smithuijsen
Journalist/filosoof
  Ivvy-Chloé van de Geer
Senior Manager
Influencer Marketing
  Norbert Mirani
Science of the Time
  Benjamin van der Kloet
Head of Marketing
Innocent drinks/YIM
Dennis Weening
No Fronts

Uiteraard nodigen we jullie niet uit in een saai zaaltje, dat zou totaal niet passen bij dit onderwerp. Wij hebben de primeur om het allereerste event te zijn in Youseum: het gloednieuwe museum gericht op de social media generatie. Na afloop van het programma heb je de gelegenheid om zelf even een tour door Youseum te maken.

Kortom: laat je meenemen in de wereld van de influencer en meld je hieronder aan!

Programma
15:30 ontvangst
16:00 - 17:00 M-Talks
17:00 - 17:30 Tour
17:30 - 19:00 Borrel

Locatie
BrandSingle
Weesperzijde 150
Amsterdam

Let op: dit event is members only en er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. We hanteren een no-show fee van €50,- bij annulering binnen 48 uur voor aanvang van het event. 

M-Talks 'Doe mij maar een influencer'

10-12-2019  |   leden: gratis
Alle prijzen zijn exclusief BTW.