Dinsdag 17 september | M-Talks Debate


Op dinsdag 17 september rijdt de koets door het land en komt er een parade van MWG-leden naar Pakhuis de Zwijger. Dan is het namelijk tijd voor de állereerste M-Talks Debate. De wat? 

Ja, na vele succesvolle jaren zijn de Algemene Mediabeschouwingen steeds meer uitgegroeid tot een interactief debat over hot topics in het marketing- en communicatievak. Dat vraagt ook om een nieuwe naam: M-Talks Debate.

amb2019header1_1

Dit is de eerste in de reeks van M-Talks, de nieuwe naam van de inhoudelijke MWG Themamiddagen. M-Talks staat voor inspiratie en kennis delen over ontwikkelingen in ons vak. Niet alleen door inspirerende sprekers, maar vooral ook dankzij discussies met elkaar. Een mooie mix die jou helpt je eigen verhaal nóg scherper te krijgen! 

Tijdens M-Talks Debate nemen we je mee in pittige discussies tussen onze ministers en oppositieleden over actuele onderwerpen uit ons vak. Jij mag hier als enthousiaste marketing- en communicatiefanaat écht niet ontbreken, en wij hopen dat ook jij meedoet aan het debat.

Dus: save the date en houdt ons in de gaten voor meer informatie.

Locatie:
Pakhuis de Zwijger 
Piet Heinkade 179
Amsterdam

Programma:
15:30 Ontvangst
16:00 M-Talks Debate
17:30 Borrel
19:00 Einde

Kosten:
Leden: gratis
Niet-leden: €70,- ex. BTW

Meld je nu aan en we zien je voor een frisse start van het nieuwe seizoen op de derde dinsdag van september!

M-Talks Debate

17-09-2019  |   leden: gratis
Alle prijzen zijn exclusief BTW.