M-Talks Debate

Dinsdag 17 september | M-Talks Debate


Op dinsdag 17 september rijdt de koets door het land en komt er een parade van MWG-leden naar Pakhuis de Zwijger. Dan is het namelijk tijd voor de állereerste M-Talks Debate. De wat? 

Ja, na vele succesvolle jaren zijn de Algemene Mediabeschouwingen steeds meer uitgegroeid tot een interactief debat over hot topics in het marketing- en communicatievak. Dat vraagt ook om een nieuwe naam: M-Talks Debate.

amb2019header1_1

Dit is de eerste in de reeks van M-Talks, de nieuwe naam van de inhoudelijke MWG Themamiddagen. M-Talks staat voor inspiratie en kennis delen over ontwikkelingen in ons vak. Niet alleen door inspirerende sprekers, maar vooral ook dankzij discussies met elkaar. Een mooie mix die jou helpt je eigen verhaal nóg scherper te krijgen! Tijdens M-Talks Debate op 17 september nemen we je mee in pittige discussies tussen onze ministers en oppositieleden over actuele onderwerpen uit ons vak. Jij mag hier als enthousiaste marketing- en communicatiefanaat écht niet ontbreken!
 
rens_de_jong100_1 roger_verdurmen100 0_1 nathalie_peters
Rens de Jong
Moderator

 
Roger Verdurmen
Minister van Marketing

'Publishers worden steeds meer marketing-communicatiebedrijven.'
Menno Zevenbergen
Minister van Innovatie

'De ontwikkeling van technische innovaties gaat steeds sneller en jij als adverteerder moet in 2020 beslissen waarop jij gaat inspelen.'
Nathalie Peters
Minister van Data & Creatie

'Zonder data is creatie een stuk minder effectief.'
Wat niet nieuw is: Rens de Jong als M-Talks Debate moderator. Hij heeft de afgelopen jaren met ferme hand het debat geleid en dat zal dit keer weer nodig zijn. De ministers en oppositieleden die de debatten gaan voeren zijn hun messen namelijk al aan het slijpen. 

De ministers die we graag aan julie presenteren zijn Roger Verdurmen, Menno Zevenbergen en Nathalie Peters. Roger is is onze Minister van Marketing. Roger kennen we als Concept & Stategy Director van Sanoma Nederland en Menno (Minister van Innovatie) is Head of Conversational bij Greenhouse. Nathalie is de minister van Data & Creatie. Wie hebben zij 17 september tegenover zich staan? Dat maken we volgende week bekend.

Oppositie:
Thomasvanderbiezen100 debbie_de_wagenaar100 Jacco-ter-Schegget100
Thomas van der Biezen
YIM Talent
Debbie de Wagenaar
Accell Group
Jacco ter Schegget
Publicis Groupe Benelux

Locatie:
Pakhuis de Zwijger 
Piet Heinkade 179
Amsterdam

Programma:
15:30 Ontvangst
16:00 M-Talks Debate
17:30 Borrel
19:00 Einde

Let op: Dit event is alleen voor leden.

Meld je nu aan en we zien je voor een frisse start van het nieuwe seizoen op de derde dinsdag van september! Houd ondertussen onze socials Facebook, Instagram, Twitter en/of LinkedIn goed in de gaten.

M-Talks Debate

M-Talks Debate is volgeboekt, stuur een mail naar mwg@mwg.nl als je op de wachtlijst geplaatst wilt worden.
False
Alle prijzen zijn exclusief BTW.