Nieuws

YIM (Young in Media) breidt bestuur uit

Nieuwe bestuursleden, nieuwe strategie, nieuwe events. In de startblokken voor media talent.

Yim bestuursleden
 
In 2019 breidt het YIM bestuur (Young in Media, onderdeel van MWG) uit met 4 nieuwe leden: Romy Welling, Thomas van der Biezen, Ferdie Kamphuis en Martine Hardeveld Kleuver. Zij vervangen tezamen Marlot Lutjenkossink, Pénélope Mazloumidès, Martijn Brons, Pauline Pluijgers en Floor Pijpers. Door het vertrek van de huidige voorzitter Marlot Lutjenkossink (Digital Director bij Mediacom) zal Benjamin van der Kloet (head of marketing bij innocent drinks) ad interim de voorzittersfunctie vervullen.

In 2019-2020 zal YIM zich blijven richten op het inspireren en begeleiden van jong talent in de mediawereld. Op de agenda staan weer vele events zoals o.a. de YIM@Night (1e op 7 november), YIMmet10 en jaarlijks terugkomende YIMweekend en YIMCannes competitie.

Benjamin van der Kloet: “Als jong-talenten tak van MWG zetten we met dit nieuwe bestuur  het komende seizoen alle zeilen bij om nieuw mediatalent te ontdekken, samen te brengen  en van inspirerende events en relevante kennis te voorzien. We hebben maar één missie, en dat is de mediabranche van onderaf nog sterker maken; met gretig en getalenteerd mediatalent, én een beetje van YIM.”
 
Zie hier wie er allemaal in het huidige YIM bestuur zitten.