Nieuws

YIM (Young in Media) bestuur breidt uit voor de toekomst

 header YIM bericht

YIM begint het nieuwe seizoen met vier kersverse bestuursleden. Dit vanwege het vertrek van Bob Hollanders en Rogier Kentie en de ambitieuze plannen voor 2019. De vier nieuwe leden zijn Benjamin van der Kloet (innocent drinks), Malou van Oosterhoud (Wayne Parker Kent), Martijn Brons (XITE) en Tarek Othman (Exterion Media).
 
Voorzitter Marlot Lutjenkossink (Mediacom): “Naast het vervangen van de vertrekkende bestuursleden is het een doelgerichte keuze om het bestuur uit te breiden. Dit om de organisatie stapsgewijs te kunnen herpositioneren en het aanbod aan evenementen te blijven waarborgen. Wij willen er zeker van zijn dat we jonge mediatalenten ook in de toekomst zo goed mogelijk bedienen, door relevante meerwaarde te bieden tijdens de eerste jaren van hun carriere. Om die relevantie te waarborgen, is het belangrijk om kritisch naar onze eigen rol te blijven kijken.”
 
YIM sluit het kalenderjaar af met een Tafel van Tien: een exclusief huiskamerdiner met 9 YIMers en een moderator, die ditmaal wordt vertolkt door niemand minder dan Patrick Molleman (CEO Omnicom). Gedurende 5 gangen komt er een thema met meerdere substellingen aan bod waarover zal worden gediscussieerd. YIM bestuurslid en Tafel van Tien organisator Pénélope Mazloumidès (PHD): “De Tafel van Tien is een heel interessant evenement dat door het niveau aan tafel ontzettend populair is. Het biedt deelnemers de kans om zich in klein gezelschap kritisch te uiten en op gelijke voet te discussiëren met een doorgewinterde mediarot. Het feit dat ze zichzelf hiermee positief in de kijker kunnen spelen binnen de mediawereld maakt een ticket aan tafel zeer gewild.”
 
Het nieuwe jaar zal afgetrapt worden met de YIM Nieuwjaars-Pubquiz. Zoals altijd met wat lastige mediavragen, maar vooral ook om het nieuwe jaar gezellig met elkaar in te luiden.
 
YIM staat voor Young In Media en is onderdeel van MWG.
 
Zie hier wie er allemaal in het huidige YIM bestuur zitten.