YIM@Night: De MediaMix van de toekomst


YIM NIGHT (1)
 
Zijn we klaar voor de toekomst? Het is een onderwerp dat we eigenlijk overal wel horen, maar altijd vrij oppervlakkig blijft. Op 3 mei gaat YIM er dieper op in. Wij duiken deze avond in de wereld van Augumented Reality, Voice Search, Personalised Video, Dynamic Audio en nog veel meer. Geen zorgen, want de uitleg van de nieuwe vormen kennen we inmiddels wel. Tijd om mediavormen toe te passen in verschillende cases. Samen met onze sprekers nemen we je graag mee in concrete voorbeelden, toepassingen en resultaten van deze vormen van media. Kom dus gezellig langs en laat je inspireren hoe jij deze nieuwe vormen kan toepassen in jouw eigen werkzaamheden.
 
Onze sprekers voor YIM@Night zijn:
 
  • Nathan Coppens, Technology & Innovation Director van DigitasLBi Amsterdam. Een wereldwijd netwerk gespecialiseerd in de combinatie van marketing en technologie. Nathan is een expert op het gebied van de veranderingen die technologie met zich meebrengt en stoomt merken (en jullie) graag klaar om hier slim op in te spelen.
  • Menno Zevenbergen, Head of Labs/ Data Scientist bij Greenhouse Group. Greenhouse Group Labs brengt mensen en data bij elkaar en in een veranderende markt proberen zij met hun klanten te blijven innoveren op het gebied van technologieën binnen de digitale marketing.
  • Kevin de Wit & Sharon Epskamp, Spotify Nederland. Podcasts & Dynamic Audio zijn booming! Alleen hoe zet je het in voor je merk? Spotify denkt hiervoor het antwoord te hebben. Ze delen graag hun kennis, insights en case over branded podcast & advertising.
De avond wordt georganiseerd bij IPG Mediabrands en jullie zijn welkom vanaf 19:00 uur.
Wij zorgen voor pizza en een biertje, dus kom gerust met een lege maag. Nadat de sprekers klaar zijn, drinken we graag nog een borrel met jullie!
Uiteraard is de avond voor YIMMERS gratis en de maximale leeftijd is 30 jaar.
We hopen jullie te zien op 3 mei!
 
Programma:
18:30  Aanvang van de avond met een drankje en pizza!
20:00 Start programma
22:00 Einde programma. Er is nog een mogelijkheid om een borrel te drinken.

 
Locatie:
IPG Mediabrands
Peter van Anrooystraat 7
1076 DA Amsterdam
 
We zitten aan het maximaal aantal aanmeldingen - wil je er wel heel graag bij zijn? Stuur dan een mailtje naar mwg@mwg.nl dan plaatsen we jou op de reservelijst, je ontvangt dan direct bericht zodra er een plaatsje vrij is!